Cautare

2493 de rezultate pentru "divizia c 2011" (3.19 secunde)
Google sarbatoreste duminica 6 martie 2011 94 de ani de la nasterea lui William Eisner sau Will Eisner, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani si un foarte bun artist care a contribuit la propagarea benzilor desenate si este cunoscut pentru studioul pe care l-a creat pentru benzile desenate "The Spirit".
In 2011, votul prin internet la nivel municipal se testa in Norvegia. Desi mai multe tari din Uniunea Europeana au testat diferite proiecte de vot electronic, Estonia este in prezent (2011) singurul membru UE care foloseste aceasta procedura pe scara larga.
C.T.: ... Dar abia prin 2011, cind traduceam Beckett, am decis sa renunt la colaborarile cu presa, nu mai aveau nici o legatura cu mine. ... C.T.: ... C.T.: ... C.T.: ... C.T.:
El a declarat, in 2011, pentru Huffington Post si De Void, ca are informatii ca evenimentele controversate din iulie 1947, de la Roswell, sunt reale. ... La sfarsitul anului 2011 organizatia a adresat Casei Albe o petitie in acest sens.
"Crestere economica de 3% in 2011" De asemenea, Videanu a sustinut ca prin implementarea acestui program de relansare economica, PDL se asteapta la crearea a 30.000 de noi locuri de munca in anul 2011.
Agerpres informeaza ca Franta prefera sa astepte vara anului 2011 pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen intrucat considera ca o aderare in martie nu intruneste conditiile care sa asigure integritatea si securitatea acestui spatiu comun, a declarat vineri Ministerul francez al Afacerilor Externe, potrivit AFP.
Joi, 18 noiembrie a.c., presedintele Comisiei pentru politica externa, Titus Corlatean, a avut la Paris o serie de intalniri oficiale cu reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si parlamentare franceze.
Dan Voiculescu, vicepresedinte al Senatului, considera ca prioritatea Opozitiei este realizarea unei aliante politice oficiale, inregistrata la tribunal pana la 31 ianuarie 2011. ... Este esential ca, pana la 31 ianuarie 2011, sa se realizeze o Alianta Social Liberala, inregistrata la tribunal.
"Inca de la inceputul anului 2011 diversi reprezentanti ai autoritatilor centrale se intrec in declaratii din ce in ce mai abracadabrante, iar specialistii diverselor domenii nu inceteaza sa-i contrazica.
Informarea se refera la rezultatele obtinute de echipele mixte interministeriale, constituite prin ordine ale perfectilor, incepand din data de 21 februarie 2011, in baza Ordinului comun al ministrului Sanatatii Publice, ministrului Administratiei si Internelor, ministrului Finantelor Publice, ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
Strategii sai au planuit iesirea de la guvernare a PDL la mijlocul anului 2011, deci cu un an inainte de alegeri.
Potrivit comunicatului dat de Ion Ghita, "Am decis ca incepand de astazi, 23 iunie a.c., sa renunt a mai apara in instanta interesele numitului Corneliu Vadim Tudor si ale PRM, in toate procesele aflate pe rol si, totodata, sa demisionez din partid si, implicit, din functia de presedinte interimar al Organizatiei PRM sector 4.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului European al Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
"E de datoria mea ca presedinte al PNL si copresedinte al USL sa spun foarte clar ca este o minciuna completa afirmatia lui Dinu Patriciu ca ar avea cea mai mica legatura cu constituirea USL, cu negocierea temelor protocolului si asa mai departe", spunea Antonescu la sfarsitul lunii iulie 2011, dupa ce anterior l-a invitat pe omul de afaceri sa-si dea demisia din PNL.
Senatorul PC, Dan Voiculescu, a reusit sa stranga 16milioane de euro din contractele incheiate sau aflate inderulare in 2010-2011. ... Agathe CristinaRudeanu, fiica senatorului PDL, a castigat in 2011 patru contracte cu statul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Atacurile lui Basescu de la B1 TV Basescu l-a numit tradator, Parlamentul l-a chemat sa vorbeasca in ziua implinirii a 90 de ani Anul acesta, Regele Mihai I a anuntat ca, incepand cu 10 mai 2011, Casa Regala a Romaniei "rupe" toate legaturile istorice si dinastice cu Casa Princiara de Hohenzollern, pentru a respecta dorintele lui Ferdinand I ca familia regala romana sa aiba "un caracter national si independent".
Calendarul anului politic 2011. Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei.
Anul iluziilor spulberate Pentru Romania, 2011 a marcat sfarsitul sperantei europene. ... 2011 a insemnat, la nivel planetar, o cotitura spre deglobalizare, ale carei efecte se resimt deja:
google-analytics.com